Eljegyezték Adele-t

Adele, énekes
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 08: (EDITORIAL USE ONLY) Adele attends The BRIT Awards 2022 at The O2 Arena on February 08, 2022 in London, England. (Photo by Samir Hussein/WireImage )
Vágólapra másolva!
Nemrég kiderült, hogy a tizenhatszoros Grammy-díjas énekesnőt valóban eljegyezte új párja, akivel tavalyi válása után, rövid időn belül ismerkedtek össze. Korábban már találgattak arról, hogy máris újra menyasszony lehet, de eddig még nem erősítették meg ezeket a híreszteléseket.
Vágólapra másolva!

Adele állítólag már 2019-ben sem élt együtt gyereke apjával, akivel tavaly hivatalosan is elváltak. Most azonban egy biztos forrás szerint igaz a hír, miszerint Rich Paul sportmenedzser eljegyezte a világsztárt.

Las Vegasban pillantották meg az énekesnőt ismét egy hatalmas gyémántgyűrűvel a kezén. A Daily Star szerint egy Deux Moi nevű oldal megbízható forrásokra hivatkozva állítja, az esküvő nyáron lesz. Hozzátették, Adele tavaly február óta hordja a gyűrűt, de soha nem erősítette meg hivatalosan, hogy összeházasodnának. A szerelmesek a Super Bowlon is együtt jelentek meg és nagyon boldognak tűntek.

Adele már egy éve hordja a nagyjából 300 millió forintot érő gyémántgyűrűt, melyet tavaly is a Brit Awards díjátadó után vettek észre az ujján, ezzel elérte, hogy nem a díjairól,hanem az eljegyzéséről írtak az újságok.

Adele a Brit Awards díjátadón, 2022-ben Forrás: Mike Marsland/WireImage