Meglepő bejelentést tett Kárpáti Rebeka, erre senki sem számított

Ők voltak a Jóban Rosszban bombázói - Galéria
Kárpáti Rebeka
Vágólapra másolva!
Az egykori szépségkirálynő nagy bejelentést tett hivatalos közösségi oldalán, bár még sejtelmesen fogalmazott a történtekkel kapcsolatban. Kárpáti Rebeka egy fotót is mutatott, ami elég sokat elárul arról, mire készülhet valójában.
Vágólapra másolva!

A 28 éves modell eddig leginkább a szépségipar területén képzelte el jövőjét, saját ruhamárkájával foglalkozott és efféle karrierterveket szövögetett. Most úgy tűnik, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, egyelőre nem árulta el, pontosan mire készül, de sokatmondó fotót mutatott a követőinek.

- írta a kép mellé, melyen minden bizonnyal egy színdarab szövegkönyvét tartja a kezében. Az egyik követője rákérdezett, hogy színházban fog-e játszani, melyre annyit válaszolt, hogy jó helyen jár az illető.

Úgy tűnik, Kárpáti Rebeka színész édesapja, R. Kárpáti Péter nyomdokaiba léphet és kipróbálja magát színésznőként is, az Aranylakodalom című színdarabban, melyet Szente Vajk rendez.

Ha igaz a hír, Kárpáti Rebeka majd Nyári Diával állhat színpadra, ugyanis ő is megosztotta a közösségi oldalán, hogy nemrég a szóbanforgó színdarab olvasópróbáján járt.