Fájó vallomást tett Ördög Nóra

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
A népszerű műsorvezető legutóbbi bejegyzésben vallotta be, hogy ő sem olyan tökéletes, mint amilyennek sokan gondolják, sőt, egyáltalán nem elégedett önmagával. Ördög Nóra azt is elárulta, mi miatt ostorozza magát leginkább az elmúlt időkben.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra az egyik legsikeresebb női műsorvezető, aki már nem kevés szakmai elismerésben részesült munkásságáért. A siker azonban sok áldozattal jár, főleg úgy, hogy családja is van. Ördög Nóra szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen támogató férje és gyerekei vannak, de mégsem tud teljesen boldog lenni, hiszen folyton időhiánytól szenved.

"Január óta forgatjuk a Séfek Séfe legújabb évadát. Hosszú forgatási napokkal, sokszor hétvégén.

A szünnapok is tömve mindenfélével, millió feladat, elmaradt kötelesség, ezer felé a figyelmem. Na ezért szeretek elutazni a családdal, amikor csak lehet. Mert olyankor csak mi vagyunk. Tényleg kiszakadunk, és tényleg csak egymásra figyelünk. Így aztán, amikor február közepén volt 4 egybefüggő nap, amikor nem kellett kamera elé állnom, meg sem álltunk Wisláig, hogy magunkba szippantsunk egy kis telet. El nem tudom mondani, milyen jól esett" - vallotta be Ördög Nóra, akinek most elég sűrű napjai vannak, de szerencsére megtanulta kezelni a helyzetet, hogy meglegyen az egyensúly magánélete és munkája között.