Tóth Andi újabb titka derült ki

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
A Sztárban Sztár legújabb évada is bővelkedik elképesztő produkciókban, és merész ruhakölteményekből sincs hiány. Az elmúlt adásban Tóth Andi extravagáns, szexi szettjétől voltak hangosak a hírek. Az Origónak megszólt a TV2 zenés műsorának egyik stylistja, aki az énekesnő ruháiért felel.
Vágólapra másolva!

Kiss Márk szerint Tóth Andinak minden jól áll, ezt igyekszik kihangsúlyozni.

Forrás: TV2

„Nagyon jó az alakja, gyönyörű a bőre, a haja, a színeivel nagyon természetes az összképe.

egyszerűen bármi jól áll neki. Az elsődleges szempont számomra az ő öltöztetésénél, hogy ezt hangsúlyozzuk, másrészt, hogy mennyire sokoldalú: sportos; rockos, szexi" – mondta a stylist, aki azt is elárulta, Andi nem tudja mindig előre, hogy mit fog viselni.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

„Most nem tudja, az első ruhapróbán fog találkozni vele, nem szól bele. Tudom, mi az, ami sok lenne neki, egyébként

Andin kívül Petit is én öltöztetem, a többieket Holdampf Linda. Vele mindig átbeszéljük, hogy mik a színek, mi a forma. Petit Andihoz igazítom, de nem mindig lesznek annyira szájbarágósan összeöltöztetve" – tette hozzá Kiss Márk, aki hetekre előre tudja, hogy mi a terv.

„Ilyenkor már tudom, hogy mik a lehetséges verziók. Több is van, ahogy telik az idő, úgy döntöm el, hogy mi lesz az adásban. Arra figyelek, hogy egymást követően változatosak legyenek a szettek és "dramaturgiailag" hogyan fokozódik az adások hangulata.

Babett szexi, csupasz mellbimbó hatású ruháját is én terveztem, ami szinten egy illúzió-effekt volt"– mondta el az Origónak a stylist.

TV2

Kiss Márk a nézői visszajelzéseket a kommenteket nem olvassa el, a cikkeket viszont igen.