Megdöbbentő, miből él a Sztárban sztár leszek! énekese

Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Szirtes Dávid
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, a Sztárban sztár leszek! legutóbbi évadának egyik énekese, Szirtes Dávid nehéz körülmények között élt, sokáig nagymamája nevelte, majd önszántából kért magának örökbefogadó családot. A fiatal énekes a műsor előtt aluljárókban zenélt, amiből nehezen, de el tudta tartani magát. Most elárulta, hogy a műsor óta miből él és hogyan változott meg az élete az ismertségnek köszönhetően.
Vágólapra másolva!

Bár Szirtes elmondása szerint a Sztárban sztár leszek! óta jobban alakul az élete, mint korábban, mégis jelenleg is az utcazenélésből tudja magát fenntartani anyagilag. A zenész nem adja fel, hiszen már több felkérést is kapott és türelmesen várja az előrébb jutást.

Az utcán való zenélés nem csak a pénzről szól, hanem egyfajta szabadságot is jelent nekem: önmagam lehetek és ott megnyugodhatok, feltöltődhetek. Nagyon sok szeretetet és pozitív visszajelzést kaptam ezen alkalmakkor már akkor is, amikor még nem szerepeltem egy országos műsorban és ezért mindig hálás leszek. Bár most a megélhetésemet ebből teremtem elő, soha nem fogom ezt elengedni, az utcazene hozzám tartozik, nagyon szeretem csinálni" - mondta a Borsnak Szirtes Dávid, akit többen is biztatnak a karrierváltásra, vagy legalább is arra, hogy próbáljon ki más dolgokat is a zenélésen kívül.

Picit idegennek tartottam először az ötletet, de szívesen próbálom ki magam új területeken, így nem kizárt, hogy a közeljövőben fogok még hasonló feladatokat is vállalni" - magyarázta az utcazenész, aki nemrég elhatározta, hogy folytatja tanulmányait is a jobb jövő reményében, így most egyetemre jár.

Szirtes Dávid elégedett a jelenlegi életével és hálás a közönségnek, akik támogatják és biztatják a műsor óta. Az énekes büszkén újságolta, hogy nem csak zenei karrierjében segített neki a szereplés, de a szerelem is a Sztárban sztár leszek!-nek köszönhetően talált rá.

Azt érzem, hogy most egy olyan útra léptem, amire mindig is szerettem volna. Ez a szakmai oldal, de ami talán még fontosabb, hogy a műsornak köszönhetően rám talált a szerelem is. A napokban lettünk félévesek a párommal" - újságolta büszkén Szirtes Dávid, aki a nehézségek ellenére is nagyon boldog és hamarosan A Dal 2023-ban versenyzik majd új dalával.