Hamarosan megszületik Debreczeni Zita és Gianni Annoni második gyereke, az anyuka az előkészületekről mesélt egy friss interjúban.

Debreczeni Zita és Gianni Annoni tavaly szeptemberben jelentették be, hogy a második gyereküket várják, aki most már bármelyik pillanatban megszülethet. A szülők már mindent előkészítettek, csak várják a nagy pillanatot.

"Már csak várakozunk, mi sem tudjuk már az időpontot. Csak egy ember tudja, ő pedig még a hasamban van, már csak tőle függ. Kicsit fáradt vagyok, ezek már az utolsó napok, ráadásul a kisfiam beteg lett. Neki ilyenkor még jobban szüksége van az anyukájára, így nagy pocakkal pesztrálom. Nem a legideálisabb forgatókönyv, hogy lebetegedett, de reméljük, mire velünk lesz a kicsi, már teljesen egészségesen fogadja itthon. Miután hazajövünk a kórházból, pár hetet még marad velünk itthon Gianfranco, nem megy bölcsibe, így is próbáljuk az újszülöttet védeni és a négyesünket erősíteni" – mondta a Borsnak Debreczeni Zita, aki aztán az első terhességét is felelevenítette.

Gianni Annoni és Debreczeni ZitaForrás: Instagram/Gianni

"Teljesen más volt, hiszen a Covid-világjárvány közben voltam várandós Gianfrancóval. Februárban töltöttem be a harmadik hónapot, márciusban mindent lezártak. Akkor még csak kettesben voltunk Giannival, sokkal többet tudtam pihenni, most nem így van. Egy örökmozgó, dackorszakos kétéves igényeit próbálom összehangolni a pihenéssel, és gyakrabban kell utána rohanni, mintsem ülve játszani vele. Bár lehet nem is dackorszakos, hanem csak egyszerűen az apjára, vagy az anyjára ütött. Gianfranco most kezdi észrevenni a kismosott és fertőtlenített cumisüvegeket, melyek kisebbek az övénél. Amikor megkérdezem, hogy tudja-e kié a cumisüveg, mondja, hogy a babáé. Amikor pedig

arra voltam kíváncsi, odaadja-e a kiságyat a babának, arra azért még nemet mondott. Úgy már nyitottabb volt, hogy majd a kicsivel együtt alszanak benne. Persze egy két és féléves kisgyereknek még nehéz elmagyarázni, hogy jön a kistesó, majd a gyakorlatban meglátja. Az biztos, mozgalmas időszak elé nézünk, de Gianni igazi olasz apuka, aki mindenben segít a kicsik körül" – mondta.