Saját vállalkozást indított Szabó Zsófi édesanyja és testvére

Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Közösen nyitott zöldségest lakóhelyük utcájában Szabóné Madarász Pálma Gyuszkó fiával. Zsófi lánya és kisunokája is rendszeres vendég a Rózsakerti lakótelepen lévő családi zöldségesben, de itt gyűlnek össze a környéken élők is egy kis társasági életre.
Vágólapra másolva!

"Ha üzletet akarsz nyitni, az nem törvényszerű, hogy az egy dologhoz kötődjön. Az a lényeg, hogy a tiéd legyen, és akkor azt szívvel-lélekkel csinálod" – mondta a Borsnak Szabó Zsófi édesanyja, aki örül, hogy jók a visszajelzések.

"Nagyon próbálunk figyelni az árakra, és amiből csak lehet és van, magyar árut hozunk. Ez itt egy lakótelep, rengeteg idős ember van, de egyre többen, egyre szívesebben jönnek hozzánk. Nekem ez nagy boldogság. Reggel felkelünk, és csak besétálunk" – mesélte Szabóné Madarász Pálma, aki fiával vágott bele a családi vállalkozásba, de szinte minden nap meglátogatja Szabó Zsófi is.

Szabó Zsófi Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

őt is ismeri és szereti itt mindenki. Ő pedig jön, és imádja ezt az egészet, neki is mindig vannak újabb ötletei, mit lehetne, hogy lehetne bővíteni. Ez egy igazi családi zöldséges lesz."

Mi sem természetesebb, hogy a nagymama innen viszi a friss gyümölcsöt és zöldséget a kisunokájának is.