Marics Peti mindent bevetett, hogy Tóth Andi mellett lehessen

Sztárban Sztár, Marics Peti
Vágólapra másolva!
Marics Péter ágynak esett! Annyira lebetegedett, hogy a szombati fellépésüket is le kellett mondania, sőt, egy darabig az is kérdéses volt, hogy a Sztárban sztár vasárnapi élő adásán meg tud-e jelenni.
Vágólapra másolva!

Napokig nem volt egyértelmű, vajon a ValMar énekese lesz-e olyan jól, hogy részt vegyen a TV2 show-műsorán. Marics végül helyet foglalt a zsűriben, és – profihoz méltón – próbálta úgy „végigtolni" az estét, hogy senki ne lássa rajta, mennyire beteg. A hangján azonban lehetett hallani, hogy nincs minden rendben, és a szünetekben is rendre visszavonult az öltözőjébe, hogy kicsit összeszedje magát. Peti az adás után a Blikknek mesélt arról, hogyan érzi magát.

Marics Peti betegen is vállalta a showt Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

– Pénteken dőltem ágynak. Aznap és szombaton is egész nap feküdtem, tényleg csak a mosdóba mentem ki.

Lázas voltam, fájt mindenem, nagyon erősen köhögtem, alig kaptam levegőt. Nem vagyok az a típus, aki nagyon rinyál, kétségbeesik, ha beteg, de ez tényleg nagyon durva volt – mesélte Marics, akinek a szerelme, az énekesnő Tóth Andi volt az ápolónője.

– Andi természetesen aggódott értem, és velem együtt ő is azon volt, hogy összeszedjem magam a show-ra. Tényleg mindenben számíthatok rá – mesélte Peti.