Kiderült, hol és kivel lesz L.L. Junior a válópere alatt

Dárdai Blanka, L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Junior februárban döntött úgy, hogy három hónapra Dominikára költözik, ezért nem jön haza a bontóperére sem. A zenész nem sokáig volt kint egyedül, hiszen hiába szakított átmenetileg a szerelmével, Dárdai Blanka énekesnővel, végül nem bírták egymás nélkül, így a fiatal lány is kiutazott utána.
Vágólapra másolva!

L.L. Junior a vállalkozása miatt maga mögött hagyott mindent: a fellépéseket, a válófélben lévő feleségét és a szerelmét, Dárdai Blankát is. Az utazásra persze nem csak az üzlet miatt volt szüksége, az elmúlt időszakban rengeteg problémája volt a Fekete Vonat nagykoncert botránytól kezdve az első ex-feleségével való nézetletéréseken át a folyamatban lévő válóperéig.

Ráfért a zenészre a kikapcsolódás, de a jelek szerint mégsem volt jó ötlet egyedül mennie, mert annyira hiányzott neki a szerelme, Dárdai Blanka, hogy bár megbeszélték, hogy kibírják valahogy egymás nélkül, végül a fiatal énekeslány mégiscsak utána utazott. Blanka és Junior már egy hete úszik a boldogságban, a programjaikról rendszeresen beszámolnak a közösségi oldalaikon - írja a Ripost.

Dárdai Blanka és L.L. Junior Forrás: Instagram/L.L. Junior

Junior biztosan nem lesz ott a válóperén. Hogy miként fogja értékelni a bíró, hogy a kislányának felügyeleti jogáért és a vagyonáért küzdő énekes haza sem jött, azt nem tudni. Azonban valószínűleg, a zenész felesége, Körtvélyessy Kinga nem lesz boldog, ha megtudja: Junior Blankával romantikázik a pálmafák alatt. Az énekesnő ugyanis egy nyilvános posztban elszólta magát: ő is kint marad Juniorral még hetekre, vagyis a válóper idején is a zenésszel lesz.