Nádai Anikó elárulta, hogy lesz-e esküvője

Nádai Anikó és Hajmásy Péter
Vágólapra másolva!
Tavaly év elején kérte meg Nádai Anikó kezét párja, Hajmásy Péter, akik nem sokkal később elárulták, hogy úton van első közös gyerekük. Azóta a kis Alex már hét hónapos elmúlt és azóta nincs túl sok szabadideje a szüleinek. Nádai most elárulta, hogyan változott meg az élet kisfiuk születése óta és azt, hogy mikorra tervezik az esküvőt.
Vágólapra másolva!

Követői kérdéseire válaszolgatott Nádai Anikó, aki ritkán oszt meg magánéleti információkat, most azonban készségesen válaszolt a kíváncsiskodóknak. Volt, aki arról kérdezte, hogy mi van az esküvővel, amit keresztbe húzott a kis Alex érkezése.

Most annyi mindenre kell koncentrálnunk, hogy ez kicsit háttérbe került a fontossági sorrendben. De mindenképpen szeretnék egy szép nagy esküvőt" - válaszolta Nádai, aki később egy válaszában kifejtette, hogy miért nincs nagyon idejük és energiájuk az esküvővel foglalkozni.

Már mindent kipróbáltunk. Hét hónapja nem alszunk... Peti szülei nagyon sokat segítenek, illetve Péter is maximálisan kiveszi a részét a baba körüli teendőkből. Sokszor vagyunk nagyon fáradtak, de egymást támogatjuk" - mondta Nádai, akinek úgy tűnik, kisfia nem túl jó alvó, ezért ők is elég fáradtak és a gyereknevelés mellett mind a ketten dolgoznak is.