Vigasztalhatatlan volt Valkusz Milán vasárnap este, saját maga és a zsűri szerint sem sikerült maradandót alkotnia. A Sztárban Sztár versenyzője lelkileg összeomlott, senki nem tudta jobb kedvre deríteni. Most a Borsnak beszélt arról, mi volt a baj és túltette-e magát a csalódáson.

Élő adásban omlott össze Valkusz Milán, aki Chuck Berry bőrébe bújva igyekezett elvarázsolni a nézőket és a Sztárban Sztár ítészeit. A VALMAR énekese két hete Zsédaként tarolt, magasra tette a mércét, amit a rock and roll fenegyerekeként most nem tudott megugrani. 8-asnál nem kapott magasabb pontot, sőt Tóth Andi szerint produkciója csupán hét pontot ért.

Valkusz Milán, mint Chuck BerryFotó: Szabó Gábor - Origo

Tényleg kár érte, sajnálom, hogy ez így sikerült - mondta a Borsnak Valkusz Milán. Chuck Berry stílusa, a dalai nekem otthonos terep, a VALMAR dalokba is próbáljuk ezt behozni. Élveztem is nagyon a próbákat, úgy voltam vele, hogy igen, ezzel lenyűgözök majd mindenkit.

Az utolsó próbán is éreztem, ez megvan! Éppen ezért annyira vártam az élő adást, hogy színpadra lépjek, talán ez is volt a baj. Meg az, hogy előadás közben, ha a hangra fektettem nagyobb hangsúlyt, akkor a tánc volt gyengébb, ha a táncra fókuszáltam, elvitte a hangot. Talán többet kellett volna gyakorolnom, mindenesetre rohadtul éreztem magam, csalódás volt. Maximalista vagyok, sokkal többet vártam magamtól - mondta a lapnak.