Hétévesen rúgott be először az ismert színésznő

2020 American Music Awards, Cara Delevingne, Backstage, divat
LOS ANGELES, CALIFORNIA - NOVEMBER 22: In this image released on November 22, Cara Delevingne attends the 2020 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22, 2020 in Los Angeles, California.
Vágólapra másolva!
Cara Delevingne négy hónapja józan, amiben pár lesifotó is közrejátszott. Gyerekkoráról, függőségének kialakulásáról mesélt egy friss interjúban.
Vágólapra másolva!

A jelenleg a Carnival Row-ban látható Cara Delevingne a Vogue-nak adott hosszú interjút, amelyben arról is mesélt, hogy hétévesen rúgott be először – amiből csak arra emlékezett, hogy másnaposan ébredt a nagyanyja házában egy szobalányjelmezben.

Cara Delevingne Forrás: Getty Images for dcp/2020 Getty Images and dcp/Emma Mcintyre /Ama2020

Tízévesen már altatót szedett az álmatlansága miatt, tizenöt évesen pedig idegösszeomlása volt, ami után antidepresszánsokat kapott. Akkortájt már nem egyszer okozott kárt magában: volt, hogy egy fába verte a fejét, hogy "kiüsse magát", később az öngyilkosságot is fontolgatta.

A modellből lett színésznő jelenleg négy hónapja józan: az után határozta el magát, hogy szembesült pár lesifotóval, amelyeken kócos hajjal, koszos zokniban, zavarodott állapotban látható.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!