Itt van Tóth Andi váratlan bejelentése

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi megdöbbentő bejelentést tett egy hosszú Instagram-videóban: visszavonul, végleg felhagy az énekléssel.
Vágólapra másolva!

"Nem egy vidám beszélgetés lesz ez a mostani... Ezennel abbahagyom az éneklést. Tudom, hogy ez így nem hangzik olyan nagy cuccnak, nyilván számomra azért az. Nagyon sok miértje van" – kezdte Tóth Andi jó félórás Instagram-videóját, amelyben elárulta: egy több hónapja meghozott döntésről van szó.

Tóth Andi a Sztárban sztárban Forrás: TV2

Andi elmondta, hogy már gyerekként is a zenébe menekült, de az elmúlt tív évben (mióta énekesnőként ismerjük), sok minden történt vele: "Nagyon sokat változtam.

Ez sem baj, igazából. Úgy voltam vele, hogy semmi nem baj, amíg zenélek, amíg énekelek. Ez úgy indult, hogy megnyertem egy tehetségkutatót, és elhitette velem a világ, vagy én elhitettem magammal, hogy innentől kezdve jól leszek, biztonságban leszek, már nincs mitől félnem, mert jó kezekben vagyok. Hát, rájöttem, hogy nem" – magyarázta.

Bevallotta, hogy a világjárvány előtt épp elhagyni készült az országot, a Lejtő című albuma azonban sikeres lett, amitől megint elkezdett reménykedni – arra kellett azonban rájönnie, hogy a közönség nem érti a dalait.

És akkor rájöttem, hogy ami igazából hiányzik, az a hangom. Nagyon-nagyon hiányzik a hangom, mert ezekben a dalokban nem igazán használtam, mert nem is kellett" – mondta.

"Az év végén átgondoltam a dolgokat, és úgy voltam vele, hogy azért még fiatal vagyok. Akkor így az volt bennem, hogy

Soha. Mindig csak menekültem, mindig nagyon gőzerővel próbáltam boldog lenni. Mindig úgy voltam vele, hogy akkor leszek boldog, ha zenélek. Belefeccöltem ebbe rengeteg évet, igazából idáig mindent. És úgy voltam vele, ha ez nem tesz boldoggá, akkor mi a f*szért csinálom? Ha másokat sem teszek ezzel boldoggá, akkor minek csinálom?" – tette fel a kérdést. A teljes videója megnézhető itt: