A nagy áttörés helyett az anyaságot választotta Wolf Kati

Wolf Kati
Vágólapra másolva!
Még kislány volt, amikor a Vuk főcímdalának énekeseként a szívébe zárta az egész ország, de csak évtizedekkel később, 2010-ben tért vissza a nyilvánosság elé. Wolf Kati nagy karrier-pillanata sokáig váratott magára, de nem bánta meg, hogy annak idején a családalapítást választotta a hírnév helyett.
Vágólapra másolva!

Wolf Kati első nagy slágere, a Szerelem, miért múlsz? a hazai rádiók egyik legtöbbet játszott dala volt. Új időszámítás kezdődött vele a kétgyermekes édesanya életében, próbák, fellépések, interjúk és különböző együttműködések töltötték meg naptárát. A siker, amitől egyszerre félt, ugyanakkor vágyott, valósággá vált, és többé nem akart már elbújni a nyilvánosság elől.

"Éveken át énekeltem különböző zenekarokban, de 28 éves voltam, amikor először szerencsét próbáltam egy tehetségkutatóban. Az élő show-ba is beválasztottak, és még az adás előtt átbeszélték velünk, mire számíthatunk mostantól.

– emlékezett vissza Wolf Kati az M2 Petőfi TV műsorában, hozzátéve, hogy jól döntött, hogy akkor az anyaságot választotta.

Forrás: Wolf Kati/Instagram

Mára azonban nemcsak közkedvelt, szakmai díjakkal rendelkező énekesnő, hanem az ország elsőszámú dalversenyének visszatérő zsűritagja is lett. A Dal 2023 ítésze elsősorban merészséget és elhivatottságot kíván az indulóknak, mivel saját tapasztalata szerint a tehetség önmagában nem elegendő: sok gyakorlás és a magabiztos színpadi jelentlét kell a sikerhez.

– szögezte le Wolf Kati, aki szerint az énekhang is egyfajta hangszer, és ő azt keresi majd, aki a legjobban tud rajta játszani, összhangban a zenészeivel.