A közösségi média térhódítása előtti időkben a sztárok jellemzően férfimagazinokban mutogatták magukat jó pénzért, de napjainkban bárki, bármikor megmutathatja magát saját közösségi oldalán az egész világ előtt. A következő sztárok minden különösebb ok nélkül váltak meg ruháiktól és mutatták meg magukat, akár több alkalommal is. Bár ezeken a felületeken is vannak szabályok a meztelenkedésre, néhányan nem törődnek ennek a következményeivel és még több követőért cserébe bármit hajlandóak megtenni, hiszen minél több követő, annál több pénzt kereshetnek.

Emily Ratajkowski

A 31 éves brit-amerikai szupermodell már egy kisfiú édesanyja, túl van egy váláson, de nem gátolja semmi abban, hogy megmutassa bájait. Néha meglepően merész fotókkal lepi meg a követőit, akik nem győzik dicsérni a modell tökéletes alakját, melyet a szülés után is könnyedén nyert vissza.

Emily Ratajkowski meztelenül mutogatja magát az Instagram-oldalán. Még több meztelen képet tartalmazó galériáért kattintson a képre!Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski már többször is megszabadult ruháitól és megmutatta a közösségi oldalainForrás: Instagram/Emily Ratajkowski

Kaia Gerber

Cindy Crawford szupermodell lánya édesanyja nyomdokaiba lépett egészen fiatalon. Nem volt nehéz dolga, hiszen kiköpött mása édesanyjának, aki 57 éves kora ellenére is kirobbanó formában van. A 21 éves lány jó géneket örökölt, így elég hosszú model karrierrel számolhat a jövőben. A fiatal modell már többször is megmutatta magát meztelenül és valószínűleg még elég sokszor láthatják így a jövőben is.

Kaia Gerber félmeztelenül pózol az InstagramonForrás: instagram
Cindy Crawford lánya sem szemérmes típusForrás: Kaia Gerber Instagram

Inna

A 36 éves, román származású énekesnő tökéletes idomait nem szégyelli mutogatni a közönsége előtt, így nemcsak dalaival, hanem megjelenésével is népszerűsíti magát. Inna gyakran tesz róla, hogy szóbeszéd tárgya legyen, hiszen ritkán visel túl sokat takaró ruhadarabokat.

 

Már többször mutatta meg magát ruha nélkül az énekesnőForrás: Inna Instagram
Merész fotókat oszt meg magáról InnaForrás: Inna Instagram

Elizabeth Hurley

Liz Hurley a kétezres évek elején vált igazán népszerűvé A bájkeverő című filmben, Brandon Fraser oldalán. A vígjáték meghozta számára a nagy áttörést, előtte sokan csak Hugh Grant barátnőjeként ismerték. Az 57 éves brit színésznőn azóta sem fog az idő, a mai napig remek formában van, amit szívesen meg is mutat követőinek a közösségi oldalain.

Elizabeth Hurley szívesen mutatja meg magát hiányos öltözetben vagy anélkülForrás: Instagram/Elizabeth Hurley
Az 57 éves színésznőn nem fog az időForrás: Liz Hurley Instagram

A cikk folytatásáért lapozzon!