Rajongói képtelenek feldolgozni Tóth Andi váratlan visszavonulását

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi megdöbbentő bejelentést tett egy hosszú Instagram-videóban: visszavonul, végleg felhagy az énekléssel. Sokan nem tudják szó nélkül hagyni Tóth Andi videóját, pár nap alatt elképesztő mennyiségű hozzászólás érkezett a bejegyzése alatt. Rengeteg kommentelő csalódottan, de megértően reagált az énekesnő vallomására, sokan máig próbálják rávenni, hogy gondolja meg magát.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi megdöbbentő bejelentést tett egy hosszú Instagram-videóban: visszavonul, végleg felhagy az énekléssel. Azóta az éneklős videóival van tele az internet, a rajongók megállás nélkül próbálják meggyőzni, hogy milyen tehetséges az előadó, és hogy térjen vissza a színpadra.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Az énekesnő nem titkolta, hogy mennyire kivan lelkileg, és hogy már a zene sem segít neki úgy, mint egykor remélte. Ezzel kapcsolatban már több sztár is megszólalt, legutoljára Zalatnay Sarolta, aki szintén volt már hasonló helyzetben, de végül nem adta fel és ezt tanácsolta a fiatal előadónak is.

Andi drámai bejelentése futótűzként terjedt a rajongói körében is, így egyre többen fejtik ki a véleményüket, illetve mondják el, mennyire szomorúak azért, hogy nem szeretne már énekelni. Rengeteg régi és újabb éneklős videót osztottak meg Andiról, közülük néhányat ő maga is közzétett.