A vörös szőnyegen ölelte és csókolta a 40 évvel fiatalabb barátját a 76 éves Cher - képek

Target Presents AFI's Night At The Movies - Presentations GettyImageRank3 Celebrities FILM
HOLLYWOOD, CA - APRIL 24: Singer/actress Cher presenting "Moonstruck" at Target Presents AFI's Night at the Movies at ArcLight Cinemas on April 24, 2013 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images for AFI/AFP
Vágólapra másolva!
Cher tavaly novemberben tette nyilvánossá a kapcsolatát közel 40 évvel fiatalabb szerelmével a Twitter-oldalán. Mint kiderült, a 76 éves énekesnő egy 36 éves rapperrel, Alexander „A.E" Edwardsszal jött össze. Most a vörös szőnyegen vonultak fel együtt.
Vágólapra másolva!

Cher és barátja a héten megejtették az első vörös szőnyeges debütálását is, egy Versace eseményre voltak hivatalosak, ahol párként, egymás ölelve vonultak végig. Mindketten tetőtől-talpig a márka darabjait viselték, és szívesen álltak modellt a fotósoknak.

Eddig is sokan támadták az énekesnőt korkülönbség miatt, amire még a hozzászólásokban is válaszolgatott: szerinte a szerelem nem ismer határokat, de egyébként köszöni szépen, tisztában van egy effajta kapcsolat buktatóival.

"Mint tudjuk, nem tegnap születtem. Annyit biztosan tudok, hogy semmire sincs garancia. Amikor döntesz, mindig kockáztatsz is. És én mindig kockáztatok, ilyen vagyok" – írta például egy kommentben néhány hónapja.