Mint azt írtuk, Molnár Anikó az OnlyFans-oldalon bontogatja szárnyait erotikus modellként. Az egykori Nagy Ő számításai eddig nem jöttek be, de úgy tűnik, hogy megtalálta azt, amiben valóban sikeres lehet. Korábban beszámolt róla, hogy rangos helyezést ért el az oldal tartalomgyártóinak ranglistáján, most újabb sikerével dicsekszik és egy nagy meglepetést is ígér a feliratkozóinak hálája jeléül.

Egy hónap alatt került be az OnlyFans-oldal tartalomkészítőinek TOP 1.1%-ba Molnár Anikó, aki azóta egyre rangosabb helyezéseket ér el az oldalon. Világszerte szerez magának feliratkozókat, akik némi fizetségért cserébe nézegethetik a 47 éves Molnár Anikó pornográf fotóit. A sikereit csak egy dolog árnyékolja be: már az indulás utáni héten ellopták meztelen fotói egy részét, ami miatt már a NAV nyomoz az elkövetők ellen, hiszen Molnár szerint nagyjából ötmillió forintos kárt okoztak neki a tolvajok.

Az erotikus modellkedéssel foglalkozó Molnár Anikó most újabb bejegyzésben büszkélkedett követőinek, hogy egyre nagyobb sikere van az oldalon, már a tartalomgyártók TOP 0.45%-ba sorolta az OnlyFans Molnár Anikó oldalát, ezért most hálája jeléül egy nagy meglepetéssel készül az előfizetőinek.