A Sztárban sztár kilencedik évadának negyedik élő show-ja egy különleges adás volt, ugyanis az este folyamán mutatták be a TV2 legújabb vetélkedőjének, a Zsákbamacskának az első különkiadását, melyben a Sztárban sztár énekesei mérték össze tudásukat. A vetélkedőt megelőzően azonban elkezdődött a verseny, melyben az eredeti tizenkettes mezőnyből már csak kilencen maradtak. Az élő show végén ismét nagy meglepetés érte a mezőnyt, ugyanis egy nagy esélyes távozott a műsorból.

Judy

A Groovehouse énekesnője Becky G énekesnőként lépett a színpadra, akitől a népszerű partizándal, a Bella Ciao feldolgozását adta elő. Judy piros kezeslábasban, laza mozdulatokkal adta elő a produkciót, melyre végül 40 pontot kapott a zsűritől. 

A Sztárban Sztár negyedik élő show-ban Judy a népszerű partizándalt adta elő. A műsorról készült galéria megtekintéséhez kattintson a képre!Fotó: Major Kata - Origo
Judy, mint Becky GFotó: Major Kata - Origo

Trap kapitány

Nicki Minaj Super Freaky Girl című slágerét adta elő Trap kapitány, azaz Molnár Tibor Attila, aki egy hatalmas élő Barbie-babaként állt a színpadra. Kinézete miatt talán több kritikát kapott, mint az előadásáért, amire végül 47 pontot kapott a zsűritől. 

Trap kapitány egy hatalmas Barbie-babának öltözöttFotó: Major Kata - Origo
Trap kapitány Nicki MinajkéntFotó: Major Kata - Origo

Kiss Ernő Zsolt

A múlt héten kiesés szélén álló Kiss Ernő Zsolt ma nagy kihívással nézett szembe, ugyanis a gátlástalan Sam Smith bőrébe kellett bújjon. A talpig latexbe öltöztetett énekes mindent beleadott, hogy hozza a figurát, maszkja mögött szinte felfedezhetetlen volt saját arca. Végül 47 pontot ért a zsűrinek az előadása, így rögtön holtversenybe került Trap kapitánnyal.

Kiss Ernő Zsolt az Unholy című slágert adta elő talpig latexbenFotó: Major Kata - Origo
Kiss Ernő Zsoltnak Nyári Darinka is a stúdióban drukkolFotó: Major Kata - Origo

Schoblocher Barbara

A születésnapos énekesnő Ariana Grandeként állt színpadra, amitől eleinte nagyon tartott, mert neki túl habos-babos az előadó. Ehhez képest tökéletes utánzást hozott az estére, amiben a zsűritagok is teljesen egyetértettek, így ajándékképp egybehangzó tíz pontot adtak Schoblocher Barbi produkciójára, így megkapta a maximális pontszámot. Tóth Andi szerint eddig még nem láttak ilyen jó Grande-utánzást a kilenc évad során.

Az este két első maximális pontszámát Gubik Petra és Schoblocher Barbara érték elFotó: Major Kata - Origo
Schoblocher Barbinak nem volt eleinte komfortos Ariana Grande bőrébe bújniFotó: Major Kata - Origo

Sipos Tamás

Nőként kellett színpadra lépjen Sipos Tomi, aki nem mást, mint MC Duckyt kellett alakítsa. A zsűri nagyon jól érezte magát az előadás ideje alatt, szerintük kihozta belőle a maximumot, így végül Tóth Andin kívül mindenki 10 pontot adott, végül 49 ponttal zárta a produkciót.

Sipos Tamás, mint MC DuckyFotó: Major Kata - Origo
Remek hangulatot varázsolt a stúdióba Sipos TamásFotó: Major Kata - Origo

Gubik Petra

Rúzsa Magdi Aprócska blues című, korai slágerével állt színpadra Gubik Petra, aki tökéletes hangutánzásval megfagyasztotta a levegőt a stúdióban, a végén mindenki állva tapsolt az énekesnőnek, Kökény Attila még kezet is csókolt a könnyeivel küszködő Gubik Petrának, aki nagyon izgult a produkció előtt. Ezzel Gubik Petra kapta a második maximális ötven pontot.

Gubik Petra könnyeket csalt a közönség szemébe Rúzsa Magdi Aprócska Blues című dalának előadásávalFotó: Major Kata - Origo
Mindenki gratulált a tökéletes előadásért a színésznőnekFotó: Major Kata - Origo

A cikk folytatásáért lapozzon!