Elrajtolt és nagy sikerrel megy a Sztárban Sztár kilencedik évada a TV2-n. Az idei évben már öttagú zsűri előtt kell bizonyítaniuk a hírességeknek, Tóth Andi mellett párja, Marics Peti is a zsűriben ül, akinek a legjobb barátját, zenésztársát, Valkusz Milánt is bírálnia kell.

A Sztárban Sztár 2023-as évadában Tóth Andival és Marics Petivel egészült ki a műsor zsűrije. A VALMAR népszerű énekese akkor azt mondta: régi álma volt egy ilyen műsorban zsűrizni, de azt nem gondolta, hogy legjobb barátját, Valkusz Milánt is bírálnia kell majd.

A VALMAR tagjai 11 éves koruk óta barátok, kérdés, mit bír ki ez a barátság.

Arra figyelni fogok, hogy ne legyen igazságtalan a zsűrizésem, és ne érezzék azt az emberek, hogy Milánt csak azért húzom fel folyamatosan, mert a társam

– mondta Marics Peti korábban.

"Attól függetlenül kell ítélkeznem felette, hogy ez tényleg egy 11 éves korunk óta tartó, nagyon erős barátság közöttünk. Úgyhogy nem is fogom a saját imidzsünket rontani. De ha valami nem sikerül majd neki, azt is el fogom mondani, hogy szerintem miben lehetne javítani" - mesélte.

Forrás: ValMar/Instagram

Az első két élő adásban csak dicséreteket kapott a zsűritől Valkusz Milán, a harmadik adásban viszont nagyon lepontozták. Chuck Berry bőrébe bújva igyekezett elvarázsolni a nézőket és a Sztárban Sztár ítészeit. A ValMar énekese előző héten Zsédaként tarolt, magasra tette a mércét, amit a rock and roll fenegyerekeként most nem tudott megugrani. 8-asnál nem kapott magasabb pontot, sőt, Tóth Andi szerint produkciója csupán hét pontot ért.

Zsédaként így nézett ki a műsorbanForrás: TV2

A zsűri értékelése után Milán csalódottan ült le versenyzőtársai mellé. A szünetben is vigasztalhatatlan volt, hiába ölelte meg Marics Peti és Tóth Andi, de édesanyja és barátnője sem tudta megnyugtatni.

Tényleg kár érte, sajnálom, hogy ez így sikerült. Chuck Berry stílusa, a dalai nekem otthonos terep, a ValMar dalokba is próbáljuk ezt behozni. Élveztem is nagyon a próbákat, úgy voltam vele, hogy igen, ezzel lenyűgözök majd mindenkit. Az utolsó próbán is éreztem, ez megvan! Éppen ezért annyira vártam az élő adást, hogy színpadra lépjek - talán ez is volt a baj. Meg az, hogy előadás közben, ha a hangra fektettem nagyobb súlyt, akkor a tánc volt gyengébb, ha a táncra fókuszáltam, elvitte a hangot. Talán többet kellett volna gyakorolnom, mindenesetre rohadtul éreztem magam, csalódás volt. Maximalista vagyok, sokkal többet vártam magamtól!"

Valkusz Milán - Chuck BerryFotó: Szabó Gábor - Origo

A műsor zsűrijétől összesen 40 pontot kapott a maximális ötven helyett, amit a múlt héten Zséda utánzásával el is ért.

"Teljesen jogos volt a zsűri értékelése, ennyit ért ez a produkció. Nem teszek különbséget az ítészek közt, ugyanannyit nyom a latban számomra mindenki értékelése. Peti kritikája is csak egy pillanatra ütött szíven, mert hiába a barátom, tőle ugyanúgy az őszinte véleményt várom. Velem nem kell finomkodni, mert mentálisan erős vagyok, könnyen helyre tudom tenni magamban a dolgokat. Otthon is még azért elemezgettem a produkciót, mert nem akarom elkövetni legközelebb azokat a hibákat, amik most okozták a zavart. Szóval már minden oké, újult erővel vetettem bele magam a heti próbákba" - mondta a Borsnak.