Ezt gondolja Judy a Sztárban sztár még versenyben lévő énekeseiről

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Judy
Vágólapra másolva!
Egy hónap szereplés után esett ki a Sztárban sztárból Judy, akinek az elmúlt időszak nagyon húzós volt, hiszen fellépései és családja mellett kellett teljesítenie hétről-hétre. Elmondása szerint nem lepte meg, hogy ő távozott a negyedik élő show-ból, de nem veszteségként tekint erre az egy hónapra, hiszen sok barátot és még több tapasztalatot is szerzett. Kiesése után azt is elmondta, hogy mit gondol versenytársairól és szerinte ki a legesélyesebb a győzelemre.
Vágólapra másolva!

Judy nem bánta meg, hogy elvállalta végre a Sztárban sztárt, hiszen sok jó emlékkel, tapasztalattal és baráttal gazdagodott a műsor során. Az énekesnő leginkább kislányát sajnálja, aki nagyon drukkolt édesanyjának és rengeteget szavazott, hogy a műsorban tartsa.

Judy búcsúzott a Sztárban sztár negyedik élő show-jából Fotó: Major Kata - Origo

Ő ezt meggyőződéssel hiszi, akkor is, hogyha anya elesik a színpadon, vagy egy szál bugyiban rohangál. A műsor után is ott tört el a mécses, amikor ő azt mondta, hogy anya, én annyit sírtam, és úgy szavaztam, és minden erőmmel szavaztam. Tudod, hogy milyen sokba került?" - mesélte Judy meghatódva kislánya, Maja reakcióját arra, hogy édesanya távozni kényszerült a Sztárban sztárból.

Judy viszont nem szomorkodik, nyereségként tekint a lehetőségre és úgy gondolja, több ideje marad így a családra, pihenésre. Persze tovább drukkol a műsorban maradt barátaiért, leginkább Oláh Ibolyáért, de Trap kapitányért és Gubik Petráért is izgul.

"Nagyon sok embert megismertem, nagyon sok olyan előadót, akit egyébként csak hírből ismertem. Például mondjuk ott van a Fanni, akiről ilyen hírt hallasz, olyan hírt, és ilyen típus, olyan típus, és nem tudom, aztán berögzül, miközben ő egy nagyon érző lélek, és egy nagyon-nagyon kedves lány.

És ő is tudott velem menni. Én nagyon-nagyon megtaláltam őt, illetve láttam magam benne, ő látta magát bennem. Egyébként nagyon jól kiegészítettük egymást. Nagyon sokat segített nekem itt a műsor alatt is, lelkileg is rengeteget, egyébként meg egy igazi őrült, imádom! Bízom benne, meg is nyeri a műsort, ha nem ő, akkor Gubik Petra! Ő elképesztően alázatos, nagyon akarja ezt az egészet, brutális, amit beletesz, ő is megérdemelné!" - mondta a Borsnak Judy, akinek személyes favoritja Oláh Ibolya, de úgy gondolja, Gubik Petra is érdemes a végső győzelemre.

Judy és Oláh Ibolya jó barátok lettek Fotó: Szabó Gábor - Origo