Tóth Gabi megszólalt Tóth Andi váratlan visszavonulásáról

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Rajongói képtelenek feldolgozni Tóth Andi váratlan visszavonulását, és egyre több magyar sztár is kifejti a véleményét a témában.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi megdöbbentő bejelentést tett egy hosszú Instagram-videóban: visszavonul, végleg felhagy az énekléssel. Sokan nem tudják szó nélkül hagyni Tóth Andi videóját, pár nap alatt elképesztő mennyiségű hozzászólás érkezett a bejegyzése alatt. Rengeteg kommentelő csalódottan, de megértően reagált az énekesnő vallomására, sokan máig próbálják rávenni, hogy gondolja meg magát.

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Az énekesnő nem titkolta, hogy mennyire kivan lelkileg, és hogy már a zene sem segít neki úgy, mint egykor remélte. Ezzel kapcsolatban már több sztár is megszólalt, legutoljára Zalatnay Sarolta, aki szintén volt már hasonló helyzetben, de végül nem adta fel és ezt tanácsolta a fiatal előadónak is.

Horányi Juli énekesnő egy közösségi oldalra feltöltött videóban fakadt ki. Szerinte az énekesnőkre olyan szinte nem kíváncsi senki, hogy az már fájdalmas.

A bejegyzést elárasztották a kommentek, többek között Tóth Gabi is megjelent és hozzászólásban mondta el a véleményét. "Mesélhetnék Julikám... és én még nem panaszkodhatok. Amúgy pedig a nők rajonganak a férfiak max. csendben, fülhallgatóban... A nők a nőkért, meg tudod... Nem annyira rajonganak sajna... Pasi előadóba sokszor, sokan szerelmesek lesznek és nem is feltétlen a zene miatt mennek oda, hanem bízva abban, hogy na majd lenéz a színpadról "álmaik pasija" és kiválasztva lesznek..." - kezdte a kommentet.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Szóval ezért is lehet, az elmúlt majd 20 év show bizniszben töltött idő után, amiket tapasztaltam..." - fogalmazta meg érzéseit Tóth Gabi.