A műsorvezető őszintén beszélt arról, hogyan vészelte át a szakítást és hogy készen áll-e egy új szerelemre - írta a Bors.

Mint ahogy azt az Origo is megírta, Demcsák Zsuzsa és indiai származású férje, Krishan Dagwal tavaly októberben jelentette be, hogy válnak. A tévés most hosszú idő után beszélt arról, hogyan vészelte át a magánéleti válságot. 

Nem maradt benne sérelem

Zsuzsa úgy véli, ilyen esetben nem szabad elfojtani a feltörni vágyó érzelmeket és úgy tenni, mintha mi sem történt volna. Ilyen helyzetben az segíti át az embert, ha kommunikál és semmi sincs a szőnyeg alá söpörve - mondta a műsorvezető, akinek két gyermeke nagyban megkönnyítette a lezárás folyamatát.

Demcsák Zsuzsa a Money or Love-banForrás: TV2//Instagram/Demcsák Zsuzsa

Ha a szülő el tudja mondani a vívódásait, meg tudja mutatni, hogy ő is esendő, partnerre talál a gyerekekben. Nem szabad kizárólag azt közvetíteni, hogy márpedig én vagyok az anyuka, én mindent kibírok, átvészelek egyedül. Ha az ember vállalja, hogy maga sem tudja mindig, mi a helyes döntés vagy hogy nehezen dolgozza fel a történteket, akkor támogató közeggé válik a család. Jó volt érezni, hogy nem egyedül kell megoldanom a problémákat, másrészt nem úgy zárult le egy magánéleti szakasz, hogy nem volt kibeszélve.

Gyermekei voltak a támaszai

A szüleinek is nagyon hálás, amiért lelkileg támogatták ebben a nehéz időszakban valamint a fia és a lánya önállósodása is elősegítette a továbblépést. Azt még egyelőre nem tudni, hogy nyitott-e új szerelemre, illetve lát-e bármi esélyt arra, hogy Krishan és ő újra egy párt alkossanak.