Rémisztő dolgokat mesélt alkoholizmusáról a magyar énekes

Mc Hawer
Vágólapra másolva!
Bár MC Hawer ma már józan életet él, korábban nagyon mélyre került az alkohol miatt.
Vágólapra másolva!

A mulatós zenész egy videósorozatot indított el a TikTok-on, ahol részletesen mesél a múltjáról. "Amikor kitisztultam, az volt a célom, hogy a velem történtekből mások okuljanak. Eltelt közel tíz év, és valahogy eddig nem találtam a megfelelő fórumot, ahol ezt részletesen kifejthetem. Így jött a TikTok sorozatom ötlete, melyben őszintén vallok az alkoholizmusomról. Ha közvetlenül nem is, de közvetve tudok valakinek segíteni, akkor már nem volt mindhiába" - mondta.

Mc Hawer

A tizenegy részesre sikerült sorozat végül rengeteg embert érdekelt. Sokan fejezték ki együttérzésüket, de mint mondja, épp azok hallgatnak, akik érintettek.

"Tíz-tizenöt sikertelen próbálkozásom volt. A társam, Miki hiába vitt el addigtológushoz, maximum fél óráig volt hatása, utána ittam tovább.

Akkoriban a fiammal laktam, mindig volt velem valaki. Szerencsére akkor sem voltam egyedül, amikor az elvonási tüneteim miatt epilepsziás rohamokat kaptam.

– emlékezett vissza az énekes.

Olyan is megesett a legsúlyosabb időszakban, hogy egy igazoltatás alkalmával szállították kórházba, mégsem ez volt az a pont, amikor úgy döntött, szembeszáll a démonaival és végleg felhagy az ivászattal.

De még ez sem segített, mert miután kiengedtek, mentem a boltba vodkáért. Mindenkinek csak azt tudom javasolni, kérjen segítséget, másképp nem lehet rászokni a józanságra. Én sem vagyok büszke életem ezen részére, de próbálok mindent rosszat a pozitív irányba elvinni. Ennek tudatában szeretném a tapasztalataimat átadni másoknak – mondta a Ripostnak az énekes.