Az önkéntes véleményvezér, Nagy Alekosz ezúttal Peter Srámeknek ment neki, szerinte az énekesnek nem lenne szabad Zámbó Jimmy régi kocsijával furikáznia.

Az Ázsia Expresszbe készülő Alekosz újabb célpontot talált magának a magyar celebvilágban, ezúttal Peter Srámeket kezdte el szidni – aki köztudottan Zámbó Jimmy egykori kocsijával jár, nemrég balesete is volt.

Nagy AlekoszForrás: Alekosz/Facebook

"Amellett nem tudok szó nélkül elmenni, hogy Srámek megvehette a Király autóját. Felháborítónak tartom, hogy a rendszámát is lecserélte Srámek-001-re, és most azzal érkezik meg a koncertjeire, mintha ő lenne a király. Annak az autónak egy csepeli múzeumban lenne a helye! Ayrton Senna versenyautójába se ülünk be, Jimmyjébe se lenne szabad. A családot sem értem, hogy adhatták el a legendás négykerekűt" – mondta a Ripostnak Alekosz, aki még Srámek menedzserével is szóváltásba keveredett.

Peter SrámekForrás: TV2

"Ő írt rám egyik éjjel, mert látta azt a videót, amiben elmondtam a véleményem erről a jelenségről. Természetesen neki is kifejtettem, mit gondolok. Végül tudomásul vette, elfogadta és minden jót kívánt. Ugyanakkor az ő menedzseri kompetenciáját, alkalmasságát is megkérdőjelezem. Le kellett volna beszélnie Srámeket az autó megvásárlásáról" – fejtette ki a véleményét.