Évente 45 millió forintot keresett, de mindenkit átvert az internetes sztár

Vágólapra másolva!
Az AlexHouse YouTube-csatona készítője évente 120 000 dollárt keresett influenszerként, de megutálta a hamis képet, amit magáról közvetített. "A végére úgy éreztem magam, mint egy bohóc a cirkuszban" - magyarázkodott. 
Vágólapra másolva!

Az AlexHouse nevű YouTube-csatorna elérte a 300 000 feliratkozót, a készítő fiú sok videója 2 millió fölötti megtekintést ért el - írta a daily Star. Annak ellenére, hogy havi több ezer dollárt keresett vele, már 15 évesen, úgy döntött, felhagy ezzel a tevékenységgel. Elmondása szerint minden egyes alkalommal, amikor lecsukta a kamerát, "nagyon levertnek és depressziósnak" érezte magát, és azon gondolkodott, hogy vajon tényleg ezt akarja-e csinálni.

"Minden érzelem a videóimban hamis volt, és lélekrombolónak találtam, annak ellenére, hogy a csatornám látogatottsága hónapról hónapra nőtt. Egy nap egyszerűen nem bírtam tovább - elmentettem az összes videót, hogy a jövőben legyen esélyem megnézni őket, és töröltem a csatornát" - magyarázta.

A fiú gamerként lett népszerű, százezrek azt nézték, ő hogyan játszik számítógépes játékokkal. Rengeteg videó készítése után belefáradt abba, hogy napi 12 órán át, heti hat napon át ugyanazt csinálja. "Kipróbáltam különböző videóformátumokat, de a közönségemnek nem tetszett.

és mindenféle érzelmeket mutatok" - magyarázta. Bevallotta, hogy két éve már nem élvezte, csak eljátszotta, hogy remekül érzi magát, minden vicce hamis volt.

"Minden felvétel során olyan érzelmeket kellett kifejeznem, amelyeket valójában nem éreztem. A végére úgy éreztem magam, mint egy bohóc a cirkuszban. Hisztérikusan kellett nevetnem olyan vicceken, amelyeket nem találtam viccesnek, és olyan játékokat kellett játszanom, amelyek a közönségem számára érdekesek voltak, de számomra nem. Ez folyamatosan megviselte a mentális egészségemet, nem már nem bírtam tovább ezt a sok színjátékot" - tette hozzá.