Nem hinné el, mire készül Szorcsik Viki

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
A Farm VIP sztárja egy egészen különleges versennyel jelentkezik, szervező- és celebtársaival keresik a magyar közösségi média királynőjét. Már lehet jelentkezni a Miss Influencer nevű megmérettetésre.
Vágólapra másolva!

A Miss Influencer Bolyki Lilla üzletasszony ötlete alapján valósult meg, először Dubajban rendezték meg tavaly.

A világ első véleményvezér tehetségkutatóját és szépségversenyét most Magyarországra is elhozzák a szervezők. Olyan magyar lányok jelentkezését várják, akik betöltötték a 18. életévüket és legalább tízezer követővel rendelkeznek az Instagramon.

Bolyki Lilla nyolc éve költözött Dubajba, ott él családjával és irányítja cégét.

A Miss Influencer legfontosabb célja mégis az, hogy újra definiáljuk az influenszer szó jelentését, a közösségi média eszközeivel oktassuk a jövő generációját, és a verseny segítségével Magyarország turizmusát is fellendítsük" – mondta Bolyki Lilla.

A versenyre már lehet jelentkezni a www.miss-influencer.com weboldalon. Összesen száz szerencsés vehet részt a megmérettetésben. A nyertes 5 millió forintot nyer, és a releváns szerepléseken kívül értékes díjakat is átadnak majd.

Szorcsik Viki lesz a verseny háziasszonya, és a zsűri tagjai is ismert emberek soraiból kerülnek ki.

Szorcsik Viki Forrás: Szorcsik Viki Instagram

A királynőnek bizonyítania kell, hogy kreatív tartalomgyártóként és reprezentatív szóvivőként is megállja a helyét – és méltón képviseli a Miss Influencer címet, mely azonnali országos ismertséget hoz a győztesnek.