Ezért titkolta sokáig kapcsolatát Erdélyi Mónika

Erdélyi Mónika
Vágólapra másolva!
Erdélyi Mónika már régóta elvált férjétől, így egyedülálló anyaként kell boldogulnia. Két lánya született, már kisebbik gyereke is tizenöt éves, így marad ideje magára és az ismerkedésre is. Most elárulta, hogy ismerkedik-e a válás óta és van-e férfi az életében.
Vágólapra másolva!

Erdélyi Mónika kisebbik lányát, Mollit neveli, akivel nagyon jó a kapcsolata. Mivel tinédzser a lány, így anyja számít arra, hogy hamarosan már barátnőivel tölti szívesebben az idejét, ezért ő sem zárkózik el attól, hogy újra ismerkedjen.

- mondta az egykori tévés, aki elárulta, hogy volt már komoly kapcsolata a válás óta, de már az is véget ért. Az egyedülálló anya elmondta, hogy azért nem hozta nyilvánosságra a kapcsolatot, mert félt a kritikáktól, amelyeket korábban már tapasztalt a saját bőrén.

"Nemcsak a tipikus női dolgokat csinálom meg a házban és a ház körül, hanem azokat is, amiket a férfiak szoktak: fúrok, faragok, a javítási munkákat is szívesen elvégzem" - idézi a Blikk Erdélyi Mónikát, aki egyedül is helyt áll a háztartásban és nagyon tudatosan neveli lányát, akivel sokat utazik a félretett pénzéből és utána ezeket az élményeket szívesen osztja meg követőivel is.

Erdélyi Mónika és lánya, Molli Forrás: Vadnai Szabolcs/Vadnai Szabolcs