Most benézhet Tóth Gabi és Krausz Gábor első saját otthonába - képek

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Élete első saját otthonába költözik családjával hamarosan Tóth Gabi. Az énekesnő a megpróbáltatásokról, a helyzet okozta nehézségekről őszintén nyilatkozott, Krausz Gábor pedig megmutatta, hogy áll most a ház. 
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi férjével, Krausz Gáborral megvette első közös otthonát. Javában zajlanak a munkálatok, pár hét és már az új házban ébred a család. „Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább

Őszintén nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra. Még el sem hiszem, hogy megtörtént" – írta blogjában az énekesnő. Erről itt olvashat hosszabban.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Krausz Gábor/Instagram

Krausz Gábor most kitett egy videót Insta-sztoriba, ahol látszik a ház pár részlete. Tágas, világos a nappali, alakul a terasz is, de burkolni kell még, a radiátorok sincsenek a helyükön, azaz messze még a beköltözés. Lapozzon, mutatjuk a képeket!