Gyerekként adta el az apja, ezért Magyarországra menekült az Ázsia Expressz új sztárja

Kafiya Said Mahdi, Kecskés Enikő, Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz negyedik évadának modell csapata: Kafiya Said Mahdi és Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Mint az korábban írtuk, a TV2 nemrég bemutatta az Ázsia Expressz negyedik évadának legújabb játékosait, melynek egyik párosa két sikeres modell, Kecskés Enikő és Kafiya Mahdi, vagy modell nevén Rea Milla lesznek. A szomáliai származású nő elárulta, hogyan került Magyarországra és milyen hánytatott sorsa volt gyerekként.
Vágólapra másolva!

Kafiya Said Mahdi nem szégyelli származását és múltját sem, ma már könnyebb számára elmesélni, hogy 14 éves korában kénytelen volt elmenekülni családjától, ugyanis édesapja egy idős férfinak eladta pénzért és állatokért cserébe.

Hirtelen azt sem tudtam, mit gondoljak. Tudtam, hogy létezik ilyesmi, de a mi családunkban korábban még sosem fordult elő hasonló eset. A legrosszabb az volt, hogy nekem vagy anyukámnak semmi beleszólásunk nem volt a döntésbe, a törvény apukám oldalán állt" - idézi a Blikk Mahdi szavait egy korábbi nyilatkozatából, akit gyerekként kézbe vette sorsát és nemet mondott a kényszerházasságra.

A modell Szomáliából szökött meg, egy évig bolyongott, mire Magyarországra érkezett. Azóta már büszke magyar nőnek vallja magát, teljesen megtanulta a magyar nyelvet, 2019-ben pedig az állampolgársági esküt is letette. Mára ő az egyik legsikeresebb, legkeresettebb magyar modellek egyike hazánkban.

Az Ázsia Expressz negyedik évadának modell csapata: Kafiya Said Mahdi és Kecskés Enikő Forrás: TV2 Sajtószoba