1973-ban született, háromévesen már forgatott, gyermekszínészként játszott több gyermekfilmben és televíziós produkcióban, így az Égigérő fűben, A szeleburdi családban is láthattuk. Nyolcéves korában szerepelt először a Nemzeti Színházban és nyolcéves volt, amikor az Írtam a bátyámnak egy dalt című szerzeményt elénekelte az 1981-es Táncdalfesztiválon, majd egy évre rá jött a Moncsicsi. 1999-ben pedig ő volt a második magyar színésznő, aki a Playboynak levetkőzött. 

Xantus Barbara volt az első magyar színésznő, aki levetkőzött a Playboynak, de nem sokkal később, még 1999-ben követte őt Ullmann Mónika. "Láttam Barbara képeit előtte. Nem az vezérelt, hogy annál jobbak legyenek az enyémek, nem hiszem, hogy versenyezni kellene. Nem bántam meg, a szakmában pedig igen jó volt a képek fogadtatása" - nyilatkozta kicsit később.

Képgalériáért kattintson a fotóra!Playboy

"Egyrészt nagyon jó érzés volt, amikor megkeresett a Playboy. Ez egy rangot jelent. De mivel egyedül voltam amikor az első felkérés érkezett, nem tudtam megbeszélni senkivel, ezért azt mondtam, hogy nem. Aztán azok az emberek, akik közel állnak hozzám és érdekel a véleményük, azt mondták, hogy vállaljam el. Csak azt ajánlották, hogy inkább próbáljunk meg a képi anyagra koncentrálni, mint a meztelenségre. Aztán azt gondoltam, hogy színésznő vagyok, tehát én nem a testemből élek, mint a playmate-ek, és hogy ezeknek legyen egy önálló világuk. Ezért találtuk ki, hogy visszamegyünk a korban" - tette hozzá.

Nagyon sokan kérdezték akkoriban tőle, hogy van-e a melleiben szilikon. A kérdés tulajdonképpen neki hízelgő, mint mondta, hiszen ez tökéletességet feltételez. Elárulta egy 1999-es interjúban, hogy nem a testéből él, ez nem központi kérdés neki, a melle teljesen eredeti.

"A testemmel én sem vagyok tökéletesen megelégedve. A változtatástól azonban félek. Azért mentem bele, mert a fotós tehetségesen el tudta palástolni a számomra problémásabb részeket. A képek egyébként nekem tetszenek. A kiválasztásban mindenki segített, a szakemberek is, de a végső döntés az enyém volt. Az álszent prűdeknek pedig azt üzenem, hogy tényleg nem kötelező megnézni" - magyarázta.

A cikk folytatódik, sztorikért, képekért lapozzon!