Lassan egy évtizede nem látta legkisebb gyerekét Tom Cruise

Tom Cruise barátnői, Tom Cruise, barátnők
Actor Tom Cruise arrives with fiancee actress Katie Holmes in London's Leicester Square for the UK premiere of his new movie War of the Worlds 19 June 2005. The couple got engaged in Paris and this is the first time since then that they have been seen together in the UK. (Photo by JOHN D MCHUGH / AFP)
Vágólapra másolva!
Tom Cruise és Katie Holmes közös lánya, Suri Cruise már 17 éves lesz és szinte apa nélkül kellett felnőnie, ugyanis a szülei válása óta egyáltalán nem beszélt a színésszel, aki nemcsak feleségét, hanem lányát is teljesen magára hagyta. A családhoz közeálló forrás elárulta, hogy mi áll a történtek hátterében és azt, hogy Cruise miért nem látogatja a tinilányt.
Vágólapra másolva!

Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolata 2013-ban ért véget, nem túl békés módon váltak el egymástól, ugyanis Holmes elutasította férje kérését és nem csatlakozott a szcientológusok közé. Tom Cruise a vallása miatt teljesen elhatárolódott családjától, viszont a szupertitkos válási szerződésük szerint fizetnie kell lánya összes orvosi és tanulmányi költségét, így a gyerektartáson kívül évi négyszázezer dollárt utal a volt feleségének, míg lányuk be nem tölti a 18. életévét.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős elmondta, hogy Tom Cruise bár nem vesz részt lánya életében, de anyagilag támogatja őt, mivel a szerződés köti őt. A hamarosan 17 éves Suri már a főiskolai tanulmányait tervezi, melyben kizárólag édesanyja segíti őt. A lányt a divatszakma érdekli, így ilyen képzéseket nézeget, Holmes pedig reméli, hogy a lány New Yorkban marad, hogy közel lehessen hozzá. A forrás szerint a tanulmányokat is Cruise-nak kell kifizetnie, mivel ebben egyezett meg a színésznővel, de továbbra sem tervez részt venni az életében - írja a Daily Mail.

Katie Holmes és lánya, Suri Cruise 2020-ban Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com