Rémisztő történetbe keveredett New Yorkban a magyar sztár

Lakodalmas Didi és Gabriella
Lakodalmas Didi és Gabriella
Vágólapra másolva!
Fellépni mentek a tengerentúlra, mégis életük talán egyik legijesztőbb kalandjába keveredtek: Lakodalmas Didi és menyasszonya, Gabriella elvesztek New Yorkban, de ez még semmi. Csonka Lászlót és szerelmét több utcán keresztül követték, minden portékát odaadtak volna a műsorvezetőnőért.
Vágólapra másolva!

Barátaik bevitték a szerelmeseket a városba körülnézni, vásárolni, úgy egyeztek meg, az esti fellépés előtt időben értük mennek.

Ezzel a tudattal vágtunk neki a nyüzsgő városnak. Teljes nyugodtsággal jártuk a boltokat, nagyon jól éreztük magunkat, de miután már lejártuk a lábunkat, Gabriellával úgy döntöttünk, visszamegyünk egy kicsit pihenni az esti fellépés előtt" – mondta Csonka László a Borsnak, aki azt is elmesélte, akkor pánikoltak be igazán, amikor nem tudták elérni a férfit sehogy.

Forrás: Facebook

Végül kétségbeesetten álltunk az utcán, és nem tudtuk hirtelen, hogy mihez kezdjünk. A páromat nem győztem nyugtatni, annyira megijedt, folyamatosan sírt. Bevallom férfiasan, én is aggódtam, de tartottam magam Gabriella előtt" – mesélte Lakodalmas Didi, hozzátette, ez még csak mindennek a kezdete volt.

Hamarosan egy csapat férfi kiszemelte magának kedvesét, utcákon át követték őket, pénzt és ruhákat ajánlottak fel az asszonyért cserébe.

Ekkor mondtam a menyasszonyomnak, hogy gyorsan lépjünk le, mielőtt nem történik valami baj. Ijesztő volt, mert két utcán át jöttek még utánunk, azt hittük, sosem adják fel, de végül meghátráltak. Végül nagy nehezen visszataláltunk arra a helyre, ahol kiraktak bennünket, és hosszadalmas várakozás után egyszer csak megvillant a reménysugár. Felbukkant a nagy tömegben egy ismerős arc, a barátom. Mivel sok órán keresztül nem jelentkeztünk, és közeledett a fellépés időpontja is, abban reménykedve, hogy ott talál bennünket, visszatért arra a helyre, ahol utoljára találkoztunk. Nagy volt az öröm, végre megkönnyebbültünk, és már nem volt idő a történteken rágódni, gyorsan visszatértünk a szálláshelyünkre, hogy felkészüljünk az esti koncertre – mondta Csonka László.