Így tiszteleg fiatalon meghalt édesanyja emléke előtt a magyar szépségkirálynő

Polgár Kriszta
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Polgár Kriszta és férje tizedik házassági évfordulójuk alkalmából megújították hitvesi esküjüket, a tengerparti szertartáson csak szűk körben mondták ki újra a boldogító igent. A 2008-as Miss Earth Hungary egykori győztese most újabb fotókat mutatott a ceremóniáról, melyhez megható sorokat írt és elárulta, hogy hogyan tisztelgett fiatalon meghalt édesanyja emléke előtt a nagy napon.
Vágólapra másolva!

Mindössze 19 éves volt Polgár Kriszta, amikor elvesztette szeretett édesanyját, aki 36 éves korában egy súlyos autóbalesetben szerzett sérülései következtében meghalt. Az egykori szépségkirálynő a mai napig nem tudja feldolgozni édesanyja elvesztését, minden nap eszébe jut és ha teheti, valamilyen kedves gesztussal tiszteleg emléke előtt.

Nem tett másképp a házassági esküjük megerősítésének napján sem, hiszen anyja tiszteletére orchideából készült fejdíszt viselt a nagy napon. Polgár Kriszta egy megható bejegyzésben osztotta meg gondolatait arról, hogy érezte édesanyja jelenlétét és a napsugarakban is őt látja, amint letekint rá és unokáira odafentről.

"A fogadalom megújítási ceremónia végén Lana nagyon álmos volt és elaludt a kezemben. Nem akartam mozdulni, hogy ne keljen fel. Ringattam és dúdoltam neki. Ekkor a barátnöm odarohant, hogy ezt le kell fotoznia. Egyszerü telefonos kép de nekem ennél sokkal több.

Felesleges többet belegondolni a fényekbe mint ami? Nekem ezt jelenti" - írta a kislányával készült közös fotók mellé a háromgyerekes édesanya.