Megszólalt a titokzatos barátnőjéről Kozso

Kozso
Vágólapra másolva!
Már évek óta él boldog párkapcsolatban Kozso és barátnője, akit az évek alatt nem mutatott meg a nyilvánosság előtt. Most megszólalt a titokzatos kapcsolatról és elárult egy-két részletet a magánéletéről is.
Vágólapra másolva!

Kozso rossz időszakot zárhatott le, amikor rátalált a szerelem néhány évvel ezelőtt. Nemcsak lelkileg, testileg is jót tett neki a titokzatos nő érkezése, azóta egészségügyi állapota is rendben van. Kozso barátnője nemcsak a magánéletben, de a munkában is támogatja a zenészt, például a fellépések szervezésénél, a színpadi megjelenésnél, valamint a nemzetközi galériákban való kiállításoknál is közreműködik.

Őrülten szerelmesek vagyunk, szebbek a nappalok és az éjszakák, jobb a levegő, a fény, az ízek, az illatok, a világraszóló érzések. De művészemberként szükségem is van az én múzsámra. Én a szerelemből táplálkozom, ezért élek, hogy aztán az érzéseimet kiénekeljem és vászonra fessem magamból az emberiségnek. Szürrealista módon fejezem ki önmagam. Most újra színesben látom a világot, örök hálát érzek a lelkemben" - áradozott Kozso, aki korábban sokat szenvedett egészségével, először súlyos agyvérzése miatt, majd autóbalesetben eltörött a gerince is. Állítása szerint most már teljesen jól van, hála a titokzatos párjának.

Az utóbbi években még többször megnyitotta Hudák professzor a koponyámat, hogy meggyőződjön arról, minden rendben van-e az általa kifejlesztett speciális anyaggal. És szerencsére igen, tökéletesen jól vagyok. Most akár már száz évig is élhetek" - mondta a Blikknek Kozso.