Egy éve nem beszél egymással Majka és Curtis, ez az igazi ok

Curtis
Vágólapra másolva!
Péntek este került ki az új epizód: Hajdú Péter internetes műsorában, a Frizbi TV-n beszélt a rapper a szakmai szakításról.
Vágólapra másolva!

Kétszer szakított szakmailag Curtis és Majka, az első volt a botrányosabb, akkor a tévés műsorvezető elárulta, hogy barátja, zenésztársa drogos. Curtis azóta - állítása szerint - leállt a kábítószerrel, viszont nem akart második ember lenni a bandában, és úgy érezte, eljött az ideje, hogy a saját útját járja.

Frizbi TV

A műsorban elmondta, hogy a szakítás után ő elvállalt egy lemondott, de közösen meghirdetett koncertet, szerinte ezt Majka támadásnak vette. Amúgy nem beszéltek és nem találkoztak a szétválás óta, még véletlenül sem futnak össze: mint az újpesti rapper mondta, ő nem jár olyan gazdag környéken, ahol volt szerzőtársa lakik.

Frizbi TV

Több mint húsz koncertje van lekötve nyárra: lesz olyan fesztivál, ahol ő és Majka is fellép, de egészen más napra tették őket a szervezők, így nem lesznek kínos pillanatok. "Az én bulijaim stílusban inkább hiphop, és nem rock, mint a közös stílus volt. Három közös dalt is előadok" - magyarázta. Húsz fős stábbal megy koncertezni, csak nagy bulikat vállal, a diszkós haknikat már nem. Mint mondja, húsz családot tart el a Curtis-projekt.

"Eddig is ment a szekér, de örülök, hogy csak magammal kell foglalkoznom. Volt, hogy csináltunk egy nagykoncertet, és azt halllottam, hogy Majkáék milyen jó bulit csináltak. Rólunk kellett volna szólnia és róla szólt" - emlékezett. Úgy véli, az évek alatt tett annyit zenében és szövegben, hogy egyenrangúak legyenek.

A teljes interjút is érdemes megnézni, meghallgatni, lapozzon!