Kocsis Korinna január elsején jelentette be, elváltak útjaik a párjával, nem sokkal azután, hogy megszületett közös gyerekük.

A szépségkirálynő sok hezitálás után úgy döntött, ország-világ előtt vállalja, hogy kisfia apjával véget ért a kapcsolatuk. Nem indult jól az újév Kocsis Korinnának, de úgy tűnik, babája nagyon jó hatással van rá. Nem hagyja el magát, edz és heti egy-két napot dolgozik is már. Párkapcsolatra azonban jelenleg nincs szüksége.

Forrás: Origo

Nem erőltetem, nem vágyom erre és kapacitásom sem lenne egy új kapcsolatra.

A kisfiam még annyira picike, más lenne a helyzet, ha négy-öt éves volna. Minden róla szól, ami szerintem teljesen normális ebben az időszakban. Csak azért nem ugrok bele egy új kapcsolatba, hogy legyen mellettem valaki. Néha jól esik kikapcsolódni és feltöltődni, ezért nemsokára elutazok Spanyolországba egy-két napra, addig a nagyszülők vigyáznak rá és igyekeznek kiélvezni az együtt töltött időt" – árulta el a Ripostnak az édesanya.

Nemrég vettem egy görkorcsolyát és mióta jobb idő van szinte minden nap a séta helyett korizok a babakocsival. Örülök, hogy egyre több helyre elvihetem magammal a kisfiamat" – mondta.