Ördög Nóra elárult egy érdekes dolgot az új Ázsia Expresszről

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Napok óta Mexikóban van Ördög Nóra, ugyanis ott készül a következő Ázsia Expressz. Sokan nem értik, miért maradt meg a műsor címe ebben az új évadban - erre adott most magyarázatot.
Vágólapra másolva!

Hamarosan elindul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása. A TV2 szuperprodukciójában ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét Mexikó és Guatemala csodás vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért.

Ördög Nóra és a játékosok már a helyszínen vannak, Mexikó azonban kicsit megzavarta a műsorvezető követőit.

Szóval Mexikó valóban nem Ázsia, de KFC se csak Kentuckyban van, mint ahogy egy Nekem a Balaton is lehetne akár Budapesten is... Az Ázsia Expressz egy brand, ezen nem változtatunk, ellenben lesz egy alcíme a műsornak: Felfedezzük Amerikát! A Nánázsia nevével még nem tudom, mi lesz Addig is csak szívom magamba ezt az elképesztően színes kultúrát! Egy tuti, imádni fogjátok a műsort, bármi is a címe" - üzente.

A versenyzők állítólag már útnak is indultak, Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek szállnak versenybe.