Rosszul kezdődött a nyaralása: érkezés után nem sokkal orvosi segítséget kellett kérnie, miután egy szerencsétlen pillanatban az egész fogsora leesett.

Majkának az egyik nyaralása alkalmával váratlan nehézséggel kellett szembenéznie. Nem sokkal megérkezése után történt meg a baj, ugyanis egy rossz harapásnak köszönhetően fogsora megsérült. A rapper Pápai Jocival és családjaikkal együtt ment vakációzni.

Józsikával voltunk Cipruson, nagyon jó emlékeink vannak. Már az első nap, amikor odaértünk, kórházba kellett menni Józsival – idézi a Ripost Majkát, akit műsorvezetőtársa emlékeztetett arra, hogy a problémák barátjával kezdődtek, amikor „leesett a fél feje".

„Ahogy beértünk Ciprusra, azzal kezdődött, hogy rossz helyre vettem a jegyeket mind a két családnak. A sziget egyik végén szálltunk le, a másik végén volt a szállás, mert két reptér van. Át kellett autózni. Béreltünk egy kocsit, az első gyorsétteremben, ahol megálltunk – mert a gyerekek kiabáltak – kitört a fogam. Az egész! És egy hétre mentünk, de nem volt fogam

– mutatott a szájára.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Joci a nevetéstől alig bírta elmesélni, mi volt Majkának az első reakciója, miután szembesült a problémájával. „Józsi, az egész fogsorom leesett. Petike! A tizedik percben?” – idézte fel a rapper szavait az énekes.

Végül minden jól sült el, de egy ilyen helyzet mindenkinek kellemetlen lehet. Majkának különösen, hiszen tinédzserként egy utcai nézeteltérésben több fogát veszítette el. Önéletrajzi könyvében mesélte el, még Ózdon keveredett bajba, amikor egy banda cigit kért tőle, azonban ő nemet mondott.

Csatakra vertek, kirúgták 4 fogamat. Igazából 5 fogam bánta, de az ötödik csak meglazult, és később, amikor speeden éltem, akkor esett ki. Ömlött a számból a vér, mocskos, latyakos havat ettem, hogy csillapítsam a fájdalmat.

Nagyon fura, de az arcomon kívülről nem látszott semmi: nem tört el az orrom, nem volt monoklim. A kezemmel ösztönösen azt védtem, amikor rugdostak. Még a bordáim sem törtek el" – olvasható a könyvben.