Megromlott Reese Witherspoon és magyar származású férjének házassága, válnak

Icelandic Glacial at the 77th Annual Golden Globe Awards On January 5, 2020 At The Beverly Hilton GettyImageRank2 arts culture and entertainment Vertical
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 05: Reese Witherspoon and Jim Toth attend the 77th Annual Golden Globe Awards sponsored by Icelandic Glacial on January 5, 2020 at the Beverly Hilton in Los Angeles, CA. Presley Ann/Getty Images for Icelandic Glacial /AFP (Photo by Presley Ann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
12 évig voltak házasok, közleményt adtak ki. 
Vágólapra másolva!

„Nagy odafigyeléssel és megfontolással hoztuk meg azt a nehéz döntést, hogy elválunk. Sok csodás évet töltöttünk el együtt mély szeretetben, s kedvességgel lépünk tovább, különös tiszteletet fordítva arra, amit együtt felépítettünk. A legnagyobb prioritást a fiunk és a családunk élvezi, amíg ebben az új fejezetben eligazodunk. Az ilyen ügyek sosem egyszerűek. Nagyra értékeljük, hogy mindenki tiszteletben tartja a privát szféránkat ezekben az időkben. Reese és Jim" - írták 52 nappal a 12. házassági évfordulójuk előtt.

Reese Witherspoon és Jim Toth Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Presley Ann

Jim Toth jelenleg a Creative Artists Agency filmes tehetségkutató részlegének társvezetője. Witherspoont állítólag mindig is vonzotta, hogy Toth nem pontosan ugyanabból a körből származik, mint ő. "Örül neki, hogy ő nem egy híresség" - mondta egy forrás a People-nek még 2010-ben. Witherspoonnal egy partin ismerkedett meg: megmentette őt egy nagyon részeg férfitól egy házibulin, mesélte korábban a színésznő.