Tavalyi válása után a táncművész életét az anyaság és a munka töltötte ki, de most rátalált a szerelem - írta a Bors.

A Madách Színház gyönyörű táncművésze mindezidáig nem beszélt friss kapcsolatáról. Többé nem titok, Juliska párja Kovács Richárd táncművész, és a közös munka által találtak egymásra. Mint mondja, alapvetően két teljesen különböző embernek tűnnek, mégis rengeteg hasonlóságot fedeztek fel egymásban. Három évvel fiatalabb nálam, ennek ellenére mindenhogy kiegészítjük egymást. Semmilyen szempontból nincs alá-fölé rendeltség a kapcsolatunkban - mondta a Borsnak.

Bár megfogadtam, hogy többet nem lesz szakmabeli a párom, most bebizonyosodott, hogy rengeteg pozitívuma van. A munkahelyünkön töltött időben is együtt lehetünk, tudjuk, mi van a másikkal, miközben támogatjuk egymást. Jó érzés, hogy a színpadon is velem van. Mi este dolgozunk, amit egy civil foglalkozással nehéz összeegyeztetni. Ráadásul így nem kényszerülök abba a helyzetbe, hogy a gyermekem és a párkapcsolatom között kelljen választanom - árulta el Juliska.

Kisfiának még nem mutatta be párját

A táncművész semmit nem akar elsietni, ezért egyelőre kisfiának nem mutatta be új választottját. Egészséges, harmonikus kapcsolatunk van, de jobban meg kell ismernünk egymást. Lacikát még nem ismeri. Amikor már száz százalékban biztosak leszünk abban, hogy egymás mellett képzeljük el a jövőnket, erre is sort kerítünk - mondta a lapnak.