Harry herceg perel, már megjelent a bíróságon - fotók

HARRY herceg, per, bíróság
London, 2023. március 27. Harry herceg, IV. Károly brit király másodszülött fia a londoni királyi bíróságra érkezik 2023. március 27-én. Harry herceg pert indított számos brit napilap ellen, amihez csatlakozott Elton John és férje, David Furnish, Elizabeth Hurley és Sadie Frost színésznő is. A csoport által benyújtott keresetben a felperesek azt állítják, hogy a magánélet durva megsértésének áldozatai lettek. Többek között lehallgató készülékeket helyeztek el az autóikban és az otthonukban, magántelefonhívásaikat rögzítették és visszaéltek a személyes adataikkal. MTI/AP/PA/Jordan Pettitt
Vágólapra másolva!
Harry herceg megjelent a londoni királyi bíróságon, elkezdődött a pere, amelyet több hírességgel együtt indított.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Harry herceg Elton Johnnal és más híreségekkel csoportosan indított pert, miután szerintük a brit bulvársajtó illegális módszereket is bevet, hogy minél több információt szerezzen a magánéletükről.

Harry herceg több brit napilap ellen indított pert,

amihez csatlakozott Elton John, Elizabeth Hurley és Sadie Frost is. "A csoport által benyújtott keresetben a felperesek azt állítják, hogy a magánélet durva megsértésének áldozatai lettek. Többek között lehallgató készülékeket helyeztek el az autóikban és az otthonukban, magántelefonhívásaikat rögzítették és visszaéltek a személyes adataikkal" – írja az MTI, amely friss fotókat is közölt a herceg megjelenéséről a bíróságon:

Forrás: MTI/AP/PA/Jordan Pettitt
Forrás: MTI/AP-PA/Jordan Pettitt
Forrás: MTI/AP-PA/Jordan Pettitt