Ki nem találná, mire készül Polyák Lilla

Polyák Lilla és Gömöri András Máté
Vágólapra másolva!
A színésznő családja a súlyzók között méretteti meg magát. Polyák Lilla számára ezért nem volt kérdés, ő is kipróbálja az erőemelést.
Vágólapra másolva!

Nem csak kipróbálta, de már első versenyére készül Polyák Lilla. Az édesanya nem aprózza el, új célja 100 kg felemelése.

Az OB háromnapos, harmadik napon vannak a nagy kategóriák, tehát ott versenyzik Máté (a színésznő férje: Gömöri András Máté – a szerk.). A második napon versenyzik a kisebbik fiam juniorban, és üresen maradt az első nap, ahol a női kategóriák vannak. Nem volt más választásom, mint hogy azon elinduljak. Nem latolgatok esélyeket. Tök jó odamenni és versenyezni" – idézte a színésznőt a Blikk.

Forrás: Instagram/polyaklilla

Ehhez biztos az is hozzájárul, hogy otthon van egy komoly súlyzópark most már és ki lehet csoszogni és meg lehet csinálni akár a kertben. Volt olyan, hogy éjszaka edzettem" – árulta el Polyák Lilla.

A színésznő maga készíti az ételüket, beszélt kisebbik fiáról is.

Pontosan tudja, hogy mit kell megvonni, hogy kell úgy táplálkozni, hogy ne veszítsen erőt. Ezek azért menő dolgok" – mondta büszkén az édesanya, akinek nagyobbik fia pedig jelenleg az Egyesült Államokban van egy teniszversenyen.