Tahi Tóth László mellé temették feleségét

Kárászy Szilvia, zongoraművész
Budapest, 2014. január 8. Kárászy Szilvia zongoraművész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 7-es stúdiójában. A műsorban férje, Tahi Tóth László színész munkásságáról beszélgetnek pályatársaival. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, a színművész halálának ötödik évfordulóján, február 23-án halt meg súlyos betegséggel küzdő felesége, Kárászy Szilvia, zongoraművész, akit ma helyeztek örök nyugalomra a Farkasréti temetőben.
Vágólapra másolva!

Kárászy Szilvia utolsó éveit már súlyos betegsége miatt hospice-ban töltötte, nem akarta, hogy segítsenek rajta, mert nem tudta elviselni férje, Tahi Tóth László hiányát. A zongoraművésznő végakaratának eleget téve a színművész mellé temették, hogy újra együtt lehessenek.

"Sokan tán spekulációnak mondanák ezt, de lassan már a tudomány is nyitott arra a gondolatra, hogy a tavaly nyáron felismert, végzetes betegségében közrejátszhatott az is, hogy úgy érezte, a másik fele lett oda mindörökre, ő pedig végső soron egyedül maradt a földi létezésben" - fogalmazott beszédében a Kárászy Szilviát búcsúztató Szilvási Endre, a művésznő egy jó barátja - írja a Blikk.

Kárászy Szilvia hatvanéves korában halt meg, gyógyíthatatlan hasnyálmirigyrákban.

Kárászy Szilvia Forrás: Kárászy Szilvia, Facebook