Ezt érezte a Sztárban sztár versenyzője Zámbó Jimmy dala közben

Sztárban Sztár 9. évadának hatodik élő adása, 6. adás, showműsor, TV2, tévé, TV, 2023.03.26., Schoblocher
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár legutóbbi élő show-jának napi győztese volt Schoblocher Barbara, aki a középdöntőben Zámbó Jimmy egyik dalával lépett a színpadra. Az énekesnő elárulta, milyen érzés volt a legendás énekes bőrébe bújni és milyen érzéseket hozott elő benne a dal.
Vágólapra másolva!

Schoblocher Barbara is izgatottan készült a színpadra lépni a Még nem veszíthetek című dallal, ami végül sokakat megérintett az előadás közben. A zsűritől meg is kapta a maximális pontszámot a produkcióra és a közönség is egyet értett, ugyanis Schoblocher először lett napi győztes.

A produkció után Till Attila kérdésére válaszolva azt mondta, hogy keze-lába remeg és jelenleg is nagyon zaklatott attól, hogy gyakorlatilag megidézte Zámbó Jimmy szellemét, sőt, valamiféle különös energiát is érzékelt a dal közben.

Én nagyon szeretem ezt a dalt, szerintem gyönyörű, és olyan mély érzelmeket hoz ki az emberből, amikre a lehető legjobban próbáltam rácsatlakozni, és sikerült is rácsatlakoznom olyan csatornákra, amilyen csatornákat tud nyitni ez a dal. Éreztem a tévénézők tekintetét magamon, bármilyen furcsán hangzik is. Attól is zaklatott lettem, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki már nincs köztünk, és őszintén sajnálom, hogy nem ismerhettem meg személyesen. Lehet, ez pár nap múlva letisztul, de sikerült annyira átadnom magam a dalnak, hogy az ekkora hatással lehetett rám. Nagyon erős energiákat és rezgéseket éreztem" - próbálta elmagyarázni a Bors érdeklődésére a furcsa tapasztalását Schoblocher Barbara, aki utólag tudta meg, hogy Zámbó Krisztián is figyelte őt a stúdióban.

Itt már Gubik Petrával párbajozott Christina Aguilerát utánozva Fotó: Ladóczki Balázs - Origo