Tavaly ősszel jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy közel három év után véget ér házassága az indiai származású férjével. Bár azt mondta nemrég, hogy még nincs túl a váláson, ma egy igen sokatmondó bejegyzést tett közzé, ami arra utal, hogy mégis új férfi lehet az életében.

A TV2 műsorvezetője októberben jelentette be, hogy véget ért a házassága a férjével, akivel még 2019-ben, az Ázsia Expressz 2 forgatásán szerettek egymásba. Bár akkor Krishan Magyarországra költözött, itt nem igazán találta a helyét. Folyamatos honvággyal küzdött, ezért tavaly nyáron visszautazott Indiába. Mindeközben a műsorvezető is rengeteget dolgozott, majd hónapokra Dominikára költözött a Money or Love forgatása miatt, ezt pedig már nem bírta ki a házasságuk.

Forrás: Demcsák Zsuzsa/Instagram

Bár Demcsák Zsuzsa korábban azt nyilatkozta, egyelőre nem foglalkoztatja egy új kapcsolat gondolata, ma kiderült, hogy máris új párja van. "Ez az a téma, amiről nem beszélnék. Megmarad nyitott kérdésnek"  fogalmazott sejtelmesen.

Egyik ismerőse azonban megerősítette a Blikknek, hogy a TV2 műsorvezetője szerelmes. "Zsuzsát megviselte a válás, ami látszódott is rajta. Az utóbbi időben azonban nyoma sincs a szomorúságnak, újra sokat mosolyog, szinte már ragyog. Amikor erre rákérdeztünk, elárulta, néhány hete valóban alakul valami egy titokzatos férfival, ám egyelőre többet nem volt hajlandó mesélni. Nagyon kezdetleges még a dolog, próbálja óvni ezt a kapcsolatot, de az látszik, hogy jó hatással van rá az udvarló. Bízunk benne, hogy végre újra boldog lehet, mert a szíve mélyén ő is vágyik egy udvarias, biztonságot árasztó, komoly férfira" – fogalmazott a műsorvezető egyik barátja.