Vágólapra másolva!
Online közvetítés révén a meghívott vendégek mellett a nagyközönség is figyelemmel kísérheti a Televíziós Újságírók Díja ünnepélyes díjátadó gálaestjét március 29-én. A 20 órakor kezdődő esemény élőben lesz látható többek között a TV2 Csoport online felületén, a TV2 Playen is. A gála és az online közvetítés műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz.
Vágólapra másolva!

Március 29-én a TV2 Csoport is élőben közvetíti online felületén az idén tízéves Televíziós Újságírók Díja gálaestjét. Az eseményen kiderül, hogy idén mely televíziós produkciók és személyek kapják az elismerést.

Gundel Takács Gábor Fotó: Koncz Márton

Az est műsorvezetője Gundel Takács Gábor lesz, aki immár ötödik alkalommal vezeti a díjátadó gálaestjét. "A televíziós szakma számára minden évben különleges alkalomnak számít a Televíziós Újságírók Díja gálaest.

Az idei évben ráadásul nem csak ezt, de magát a díjat is ünnepeljük. Van okunk erre, hiszen a 10 éve indult kezdeményezés mára a legjobban várt, legrangosabb televíziós szakmai díj lett. Öröm ennek részese lenni, immár ötödik alkalommal a gála, második alkalommal pedig az online közvetítés házigazdájaként" – mondta Gundel Takács Gábor.

Idén összesen 14 kategóriában – nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztroreality, talkshow, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, heti sorozat, napi sorozat, színésznő, színész, női mellékszereplő és férfi mellékszereplő – hirdetnek győztest.

Televíziós Újságírók Díja gálája Forrás: Televíziós Újságírók Díja

A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személy került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő médiumok a legtöbb szavazatot adták. A Televíziós Újságírók Díja grémiuma az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy szakújságírójából áll.