Mint azt korábban írtuk, Gelencsér Tímea nemrég újra kés alá feküdt, ugyanis bevallotta, hogy valóban megműttette már melleit korábban. Az implantátumokat bizonyos időközönként viszont cserélni kell, számára most jött el ennek az ideje. Akkor nagyon pozitívan nyilatkozott a végeredményről, most elárulta, hogyan érzi magát hat héttel a beavatkozás után.

Sokan faggatták Gelencsér Tímeát mellnagyobbító műtétje miatt, már év elején többen azzal gyanúsították, hogy nagyobb implantátumokat kapott, mert feltűnően megnőttek a mellei. Az egykori szépségkirálynő ezt akkor tagadta, de azt elismerte, valóban megműtötték már korábban. Most elárulta, hogy a szavatossági idő lejárata miatt cserére volt szüksége és azt is, hogy milyen állapotban van az operációt követően.

Olyan gyorsan telik az idő! Letelt a 6 hét a műtétem óta ezért voltam kontrollon Dr. Krasznainál. Minden a legnagyobb rendben, nagyon boldog és elégedett vagyok az eredménnyel! Mehetek sportolni (felsőtest edzést még egy hónapig mellőzni kell). Köszönöm Zsolt a profizmusod és a kedvességed, a legjobb kezekben voltam/vagyok" - írta a közkedvelt plasztikai sebésszel készült közös képe mellé Gelencsér Tímea.