A válásáról beszélt Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Kollányi Zsuzsi nemrég jelentette be, hogy elválnak a férjével. Az énekesnő először szólalt meg nyilvánosan a bejelentés óta, terveiről, mindennapjairól, gyerekeiről mesélt.
Vágólapra másolva!

Kollányi Zsuzsi három gyerek édesanyja, de nem „csak" otthon van rá szükség, énekesnőként járja az országot. A Mokka stúdiójában mesélt arról, lelkileg és fizikailag is szeretne fejlődni idén, a rengeteg információ befogadására pedig megvannak a jól bevált „módszerei".

Kollányi Zsuzsi Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

Az egyik az, amikor hallom a gyerekeimet nevetni. Rá szoktam menni arra, hogy direkt csiklandozom őket, mert, ha kacagni hallom őket, az nekem nagyon sokat segít. A másik a sport, elképesztő módon, rengeteg stresszt levesz a vállamról, ráadásul én iszonyú sokat kardiózom" – mondta az énekesnő. Úgy fogalmazott, minden kilométerrel lerak valamit a háta mögé, és természetesen a dalok is sokat segítenek neki.

Kollányi Zsuzsi a válásáról konkrétan nem beszélt, de azt elárulta, hogy van.

Átalakulóban van az életem, de azt gondolom, hogy jó irányba megyek, meg találok fogódzkodókat, hogy minél jobban jól érezzem magam" – mondta az édesanya, és műsorvezetői kérdésre elárulta, a nagy szerelem és a harag, a gyűlölet szokta segíteni az alkotásban. Jár egy MMA-hoz hasonlító bokszedzésre, ütni-rúgni tanul, és a vezetés is rengeteget segít neki a kikapcsolódásban. Arról is beszélt, honnan van ennyi ereje.

Fotó: Mudra László - Origo

Valószínűleg nyilván nem véletlenül kaptam három gyereket. Jó, legalább ennyi kell neki, hogy elfáradjon nap végére" – mondta nevetve az énekesnő. Úgy fogalmazott, folyamatosan kapja a jeleket, amik által azt gondolja, valamiféle szolgálatot kell teljesítenie.