Meglehetően érdekes módszert választott Krisztián szívének elnyerésére egy nő - írta a Bors.

Egyedi, de mindenképpen hatásos módszerrel hívta fel magára a figyelmet egy bizonyos Vanda, aki Zámbó Krisztián szívének elnyerésén dolgozik lelkesen - írja a lap.

 Az énekes nem érti, miért kapja ezeket az egyébként jámbor, szerelmes, de kissé érthetetlen üzeneteket a hölgytől, melyeket furcsának talált, ezért úgy döntött: megosztja közösségi oldalain, hogy minden követője lássa. A dolog etikusságát illetően erősen megkérdőjelezhető: Krisztián joggal fotózta-e ki a fotója, és neve eltakarása nélkül a hozzászólást?

Az énekes követői ezt nem nézték jó szemmel, és nem osztoztak Jimmy fiának jókedvében. Volt, aki csalódását is kifejezte. Van, aki azt írta: Ez nem volt szép tőled, hogy ki is tetted a nagy nyilvánosság elé!

Míg más azt írta: "Van képe is, lehet a gyereke ki tudja! A neve is látszik! Ezzel megaláztad, mert rajta nevet mindenki, ő pedig érted rajong! Inkább örülnél, hogy valaki ennyire szeret, kedvel, még ha plátói módon is! Nem gondoltam, hogy ilyen vagy, ez most csalódás számomra!"

Krisztián igyekezett megvédeni magát, mint írta, Már bocs, de semmi rosszat nem tettem és non-stop ír ilyeneket az oldalamra és kezd bizarr lenni! Ő irkál a hivatalos oldalamra ahol mindenki látja, akkor miről is beszélsz?